billig maling

Sådan fandt vi den billige maling til huset

Det helt store spørgsmål vil måske ofte være hvilken type maling man skal benytte sig af, for at få det bedre, men også det mest holdbare resultat. Vi har forsøgt at få denne problemstilling belyst ved at tale med et par der lige har fået deres hus malet både indvendigt samt udvendigt. Vi har stillet parret en række spørgsmål, som de har været rigtig søde at besvare på bedste vis. Svarene er ikke så lange og fyldestgørende, men vi håber at det giver indblik i hvilke ting man skal overveje når huset skal males.

Hvis vi isoleret set kigger på malingen der blev brugt, gik i mest op i pris eller kvalitet?

For os var kvaliteten formegentlig det vigtigste. Vi ønskede en maling og nogle vægge vi var vilde med at kigge på, og derfor skulle kvaliteten også følge med vore forventninger. Billig maling var selvfølgelig også noget vi gik efter, hvis det var muligt at finde en kombination af kvalitetsmaling til en fornuftig pris. Vi synes egentlig at det lykkedes og at finde noget fornuftigt maling til en skarp pris. Det mærke vi endte med at benytte var Beck og Jørgensen, da vi havde læst mange gode anmeldelser, samt at det var et godt etableret brand.

Malede i det hele selv eller?

Vi stod for indkøb af malingen. Vi kender en maler ret godt, og fik en fin aftale om at vi stod for indkøbet af malingen, og derefter skulle han så stå for den egentlige udførelse. Herunder både maling indendørs og udendørs, og alt lige fra vægge til lakering med dertil også indkøbte gulvlak.

Så vi valgte at få andre til at stå for at male, da vi mente at det var godt givet ud.

Hvad synes i om det endelige resultat?

Det er blevet så fint! Vi er rigtig glade for det, og kvaliteten på denne maling samt lak er helt i top, og helt klart det samme vi maler med næste gang vi skal have malet noget.